Over mij

 

In het kort:

EM, 30 jaar en een beetje… Oprichter en eigenaar van  Behangboom. 2 (b) engeltjes. Intuïtief en optimist. Creatief. Duikt er vol in. Aanpakker, doener en doorzetter. Bezige bij. Flexibel. Dol op uit (eten) gaan, fotograferen en pannenkoeken . Stiekem houden van André Hazes. Kan slecht tegen weinig slaap en is af en toe een tut in opruimen. Zoekt vaak een excuus om het strijken uit te stellen.

Hi there!  Ik ben Else-Marieke. Ik woon nu bijna 8 jaar in Gouda. Samen met mijn man, twee kinderen een labrador en een schele kat. Als je dat beestje ziet dan ben je gelijk vrolijk. Ik heb eerst in Leiden gewoond en aan de Pabo gestudeerd. Maar ik ben geboren en getogen in Wouwse-Plantage ( Brabant fjiet fjieuw, love it).

 

 

De behangdieren:

In 2008 ben ik met mijn bedrijf begonnen. Het creatieve proces van het bedenken, ontwikkelen, maken en op de markt plaatsen van de behangdieren vind ik ontzettend leuk. Zo leuk dat ik mijn baan als leerkracht in het basisonderwijs na 15 jaar heb opgezegd en nu op deze manier aan het werk ben.

De behangboom:

Iedereen die me al wat langer kent, weet dat ik niet stil kan zitten. In januari 2017 is ook mijn nieuwe website behangboom.nl gelanceerd. Het was een bewuste keuze om beide productgroepen op andere sites aan te bieden.

Alles wat je ziet is zelf ontwikkeld en zelf gemaakt. Of het nu gaat om de posts op facebook, twitter, instagram en pinterest. Of om alle producten, foto’s en moodboards die je tegenkomt. Of om de hele website, blogs en teksten. Ik creëer, ontwikkel, ontwerp, schrijf en maak het zelf. Heb je tips, tops, vragen, suggesties, opmerkingen of zit je verlegen om een gezellig praatje? Laat het me weten, dat waardeer ik zeker!