inspiratie kamertjes

post-img

inspiratiebord roze giraffe

kamertje roze giraffe

 

Kleuren zijn alles bepalend op de kinderkamer. Zorg er dan ook voor dat deze perfect matchen, zodat de kamer een geheel wordt en op elkaar afgestemd is. Zo oogt het geheel rustig en niet rommelig. Ik kies de kleuren bij de stijl. Voor een babykamertje vind ik de zachte kleuren erg mooi en rustig, zoals hierboven bij de roze giraffe. Bij het inrichten van een kinderkamer zal ik eerder kiezen voor een hardere, speelsere of stoerdere varianten van de kleur, zoals je hieronder ziet bij het paarse paard.

Als je een goede basiskleur hebt gevonden, dan zal je zien dat je er veel kleuren erbij kan matchen. Dat zie je hier bij de roze giraffe ook. De zacht groene deken staat er prachtig bij.

Kamertje paars paard

inspiratiebord paars paard

Als je voor een paars behangdier kiest hoeft dat niet te betekenen dat je de hele kamer in het paars gaat aankleden. Kijk eens naar het inspiratiebord waarop goed te zien is dat de combinatie met houtkleur, bordeaux, zacht roze of zelfs grijs mooi is.

Leave a reply

Message

Name

Website